Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Meditasjon, pust og energiøvelser

23. april 2024 18:00 - 21:00

Adresse: Online,

Enkle, indre energiøvelser og kontakt med pusten hjelper oss inn i meditasjon. Litt etter litt åpner vi vår evne til å sanse inn mot egen kropp/sinn og energifelt. Tankene kan falle til ro, og vi kan finne en sentrering i oss selv som både forankrer oss i det kroppslige og åpner vårt bevissthetsfelt, dvs. vår opplevelse av hvem vi er.

Kropp og sinn er tett vevd sammen. Alt er energi med ulike frekvenser. Ved hjelp av pusten og bevisst tilstedeværelse kan vi påvirke energiflyten og utvide kontakten med de dypere lagene i oss som allerede er der og gir oss bl.a. intuisjon, opplevelse av mening og tilhørighet.
Arrangementet er interaktivt med mulighet til spørsmål underveis.
Du får tilsendt link til arrangementet på Zoom på forhånd.

Vi møtes online tirsdag 23. april kl.18-21
Pris kr. 400,- Du får faktura tilsendt på epost.

Påmeldingen er bindende fra og med fredagen før.
Ved påmelding ber jeg deg fylle ut alle feltene, også de som ikke er merket med stjerne.
Faktura blir tilsendt på epost. Faktura må være betalt før du får link til arrangementet tilsendt

Ledes av Kari Helena Skogseid

som har undervist innen meditasjon og energiforståelse, terapeutisk sang og stemmebruk siden 2006. I 28 år drev hun en alternativ klinikk i Bergen sentrum før hun i 2021 startet Nordisk Institutt for Stemme og Stillhet. Allerede fra tidlig i 20 årene har hun fulgt ulike lærere over flere år både i inn- og ut-land, bl.a. Bob Moore, Audun Myskja, Gilles Petit. Hun har utdannelse fra Complete Vocal Institute i København, har fulgt kursrekker innen The Naked Voice, England, The Art in Listening, England og The Energy Codes ved dr. Sue Morter, USA

PåmeldingBilletter

Meditasjonskveld: 400 krDel denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn