Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Velkommen til min nye hjemmeside! Fra 5. juni 2016

Innlegg fra før desember 2022
Velkommen til min nye hjemmeside! Fra 5. juni 2016

Velkommen til min nye hjemmeside!

149

Her vil du etter hvert finne nytt kursprogram for høsten, nye blogg innlegg og oppdatering av sider. Jeg har valgt å legge den ut på nett slik den er, midt i en prosess som vokser frem steg for steg, akkurat slik det ofte er i livet. Er det linker som enda ikke fungerer eller informasjon du ikke finner, så send meg gjerne en e-post eller ring meg på tlf 55325530, så skal jeg svare etter beste evne.

De siste ukene har vært fulle av musikk. Det har vært spennende opptak til en video performance med sang både ute i naturen og i et kirkerom, og sist helg var her sangkurs «Stemme og Stillhet – Slipp stemmen fri.» Å møte nye sangere, hver og en med sin unike stemme som en med enkle råd kan løfte ut og frem, er ganske enkelt fasinerende! Vi hadde det så gøy sammen, og deltagerne hadde lyst å lære mer, så nå blir det to ekstra sangkvelder på tampen før sommerferien. Jeg er også av de som gjerne stiller som frivillig på Festspillene. Det er inspirerende å høre så mye flott sang og musikk med utøvere fra inn og utland.

Ønsker du en konsultasjon innen klassisk homeopati, blomstermedisin, livsveiledning eller terapeutisk berøring, så er du velkommen. Lurer du på om jeg kan hjelpe deg med det som plager deg, så ta kontakt.

Uken 20.-24. juni er kontoret dessverre stengt fordi jeg selv er på kurs i Wales, men fra 27. juni er jeg her igjen og jobber noen uker til før jeg tar sommerferie.

Vennlig hilsen
Kari Helena Skogseid

Kolonne

 Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn