Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Takk for det gamle, og videre planer. Fra 17. desember 2014

Innlegg fra før desember 2022


Det er inspirerende og givende å være alternativ terapeut og kursholder. Jeg kommer nær så mange fine mennesker. Kanskje akkurat fordi de fleste som kommer hit til timer, kommer fordi de strever med noe. Andre kommer fordi de er nysgjerrige på sinnets muligheter og vil lære å meditere, eller de er glad i å synge og vil utforske sin egen stemme.

Som homeopat treffer jeg mennesker i mange ulike situasjoner.  I det siste dagene har jeg bl.a. møtt en en gammel dame med helvetesild , en fortvilet jente som stikker av fra skolen, en ung mann med angst etter et overfall, halsbetennelse hos et lite barn, flere med kroniske smerter av ulike årsaker, en ung kvinne som reiser seg igjen etter sterke traumer i oppveksten, en mann som sliter med søvnen. Dette er noe av min hverdag her på kontoret.

De nære møtene berører ofte det vi har felles som mennesker.  Noe av de jeg har lært mest av på disse 22 årene jeg har drevet denne praksisen, er akkurat alle disse møtene på veien. 

Det nærmer seg vintersolverv, julehelg og nyttårsfeiring.

Under kurskalender finner dere noe av det som er under planlegging for vårsemesteret her hos meg. 

Jeg vil gjerne takke dere for det gamle, ønske dere en fin jul og alt godt for det nye året!

Kolonne

 Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn