Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

En høst med nye muligheter. Fra 8.september 2014

Innlegg fra før desember 2022
En høst med nye muligheter. Fra 8.september 2014

Nå er aktivitetene i full gang her. Nytt av i høst er, som jeg nevnte i sist nyhetsbrev, at helgekursene holdes på det hyggelige stedet, EkerGarden på Sotra. Jeg har fått noen forespørsler om det kunne være mulig å holde meditasjons kurs i nærheten av naturen, og nå går det ønsket i oppfyllelse. Her er det også mulighet til å overnatte og det blir servert god, hjemmelaget vegetarisk mat. Du kan lese mer om EkerGarden her www.ekergarden.com Prisene for kost og losji finner du under kurskalender. Sang og stemme kurset i november blir også holdt der.

Kvelds gruppene, både samlingene der vi mediterer og der vi utforsker på spennende mulighetene som ligger i stemmen, blir flyttet til onsdager. De holdes som før her på Tårnplass.

Du er også velkommen til å bestille individuelle konsultasjoner her. Avhengig av hva du søker hjelp for, velger vi den tilnærmingen som passer best for deg. Er du eller barna f.eks. plaget med infeksjoner i vinterhalvåret, er klassisk homeopati ofte brukt.

Ønsker du hjelp til å sortere i en utfordrende livssituasjon eller bare føler det er noe som mangler i livet ditt, er du velkommen til veiledning, gjerne med støtte av blomsteressenser.

Har du spørsmål om noe, er du alltid velkommen til å ta kontakt!

Kolonne

 Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn