Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Stemme og Stillhet - Slipp stemmen fri! Tankesmia Kilden

29. januar 2024 18:00 - 20:30

Adresse: Sandviksveien 11, 1363 Høvik

Stemme og Stilhet – Slipp stemmen fri!

Sang vekker pusten, kroppen, kraften og gleden!

Stemmen er like individuell som fingeravtrykket. Sammen utforsker vi stemmens muligheter via enkle bevegelser, kroppskontakt, pusten og en indre forankring.  For mange er tilliten til egen stemme sårbar. Å utforske stemmen er en vei for å finne tilbake til egne, indre ressurser. Stemmen kan også vise oss vei inn mot indre stillhet.  

Vi utforsker stemmen for å gjenforene deler av oss selv. Avsluttes med lydhealing med tibetansk syngebolle og stemme. Er du nysgjerrig på mulighetene i din egen stemme, er du velkommen med. Har du bare lyst å lytte, er det også helt ok.

Mandag 29. januar KL.18.00- 20.30 inkludert pause
Høvik Menighetshus, like ved Høvik kirke, Bærum
Adresse: Sandviksveien 11, 1363 Høvik

Pris kr. 100 eller gratis for de som har betalt medlemskap i Tankesmia Kiden

Påmelding er ikke nødvendig. Det er bare å møte opp.
Du finner mer informasjon om Tankesmia Kilden på www.tankesmiakilden.no

Det er lett å komme seg dit enten med tog til Høvik stasjon, buss 160 til Rykkin eller en kan kjøre. Det er gratis å parkere på parkeringsplass enten ved kirken eller ved menighetshuset.

Kari Helena Skogseid f. 1966
har undervist innen terapeutisk sang og stemmebruk, energiforståelse, meditasjon og drømmetolkning siden 2006. I 28 år drev hun en alternativ klinikk i Bergen. 2021 startet hun Nordisk Institutt for Stemme og Stillhet. Allerede fra tidlig i 20 årene har hun fulgt ulike lærere over flere år både i inn- og ut-land, bl.a. Bob Moore, Audun Myskja, Gilles Petit. Hun har utdannelse fra Complete Vocal Institute i København, har fulgt kursrekker innen The Naked Voice, England, The Art in Listening, England og The Energy Codes ved dr. Sue Morter, USA.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn