Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Introduksjonskveld - Nattens drømmer - Veiledning i livet

10. januar 2024 18:00 - 21:00

Adresse: Online,

Synes du drømmer er fascinerende, men lurer på hva de betyr? Drømmene kan hjelpe oss å bearbeide episoder fra livet, gi oss innsikt og veiledning. Drømmenes rike har sitt eget symbolspråk der mye kan ligne på eventyrenes og mytenes uttrykk. Noen drømmer er ikke for å tolkes, men tas imot som en erfaring. Velkommen med på denne åpne introduksjonskvelden der vi vil gå gjennom grunnleggende symboltolkning. 

Ta med dine egne drømmer og bli med! Kurset holdes online og er interaktivt med mulighet til spørsmål og delinger underveis. 

Ønsker du å fordype deg i drømmetolkning og hvordan vi kan la drømmespråket åpne seg for oss, starter det en egen gruppe over 4 kvelder fra 24. januar.
Vi bygger videre for hver kveld. 
Denne gruppen vil møtes online onsdagene 24. januar, 7. februar, 21. februar og 6. mars kl.18-21.
Se eget arrangement for påmelding til kursserien.

Pris: kr. 400
Påmelding er bindende fra og med 14 dager før kurskveld.
Faktura sendes ut på epost. Du får tilsendt Zoomlink til arrangementet på forhånd.
Ved påmelding ber jeg deg fylle ut alle feltene, også de som ikke er merket med stjerne.

Velkommen!

Ledes av Kari Helena Skogseid
som har undervist innen drømmetolkning, meditasjon, energiforståelse og terapeutisk sang og stemmebruk siden 2006. Allerede fra tidlig i 20 årene har hun fulgt ulike lærere over flere år både i inn- og ut-land, bl.a. Bob Moore, Audun Myskja, Ann Bengtsson, Gilles Petit. Hun har utdannelse fra Complete Vocal Institute i København, har fulgt kursrekker innen The Naked Voice, England, The Art in Listening, England og The Energy Codes ved dr. Sue Morter, USA. Årene 1992 - 2019 drev hun en fulltids alternativ klinikk i Bergen sentrum. I 2021 startet hun Nordisk Institutt for Stemme og Stillhet.

PåmeldingBilletter

Drømmekveld: 400 krDel denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn