Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Meditasjon, pust og energiøvelser

26. april 2023 18:00 - 21:00

Adresse: Online,

Enkle, indre energiøvelser og kontakt med pusten hjelper oss inn i meditasjon. Litt etter litt åpner vi vår evne til å sanse inn mot egen kropp/sinn og energifelt. Tankene kan falle til ro, og vi kan finne en sentrering i oss selv som både forankrer oss i det kroppslige og åpner vårt bevissthetsfelt, dvs. vår opplevelse av hvem vi er.
Kropp og sinn er tett vevd sammen. Alt er energi med ulike frekvenser. Ved hjelp av pusten, og bevisst tilstedeværesle kan vi påvirke energiflyten og utvide kontakten med de dypere lagene i oss som allerede er der og gir oss bl.a. intuisjon, opplevelse av mening og tilhørighet.
Arrangementet er interaktivt med mulighet til spørsmål underveis.
Du får tilsendt link til arrangementet på Zoom på forhånd.

Vi møtes 26. april kl.18-21
Pris kr. 350. Du får faktura tilsendt på epost.

Påmeldingen er bindende fra og med mandag 24. april.
Lurer du på noe, kan du sende epost til info@fristemme.no

Neste kveld blir onsdag 10. mai
Ledes av Kari Helena Skogseid
som har undervist innen meditasjon og energiforståelse, terapeutisk sang og stemmebruk siden 2006. Allerede fra tidlig i 20 årene har hun fulgt ulike lærere over flere år både i inn- og ut-land, bl.a. Bob Moore, Audun Myskja, Gilles Petit. Hun har utdannelse fra Complete Vocal Institute i København, har fulgt kursrekker innen The Naked Voice, England, The Art in Listening, England og The Energy Codes, USA. Årene 1992 - 2019 drev hun en fulltids alternativ klinikk i Bergen sentrum. I 2021 startet hun Nordisk Institutt for Stemme og Stillhet

PåmeldingBilletter

Kursavgift: 350 krDel denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn