Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Meditasjon, pust og energiøvelser

22. februar 2023 18:00 - 21:00

Adresse: Online,

Enkle, indre energiøvelser og kontakt med pusten hjelper oss inn i meditasjon. Litt etter litt åpner vi vår evne til å sanse inn mot kropp/sinn og energifelt.

Tankene kan falle til ro, og vi kan finne en sentrering i oss selv som både forankrer oss i det kroppslige og åpner vårt bevissthetsfelt.

Uro, bekymring eller tidligere ubearbeidde erfaringer, kan sette seg i kropp og sinn. Ved hjelp av pusten, og bevisst tilstedeværesle kan vi åpne for energiflyten igjen. Da kan vi også åpne for de dypere lagene i oss som allerde er der og gir oss bl.a. intuisjon, opplevelse av mening og tilhørighet.

Arrangementet er interaktivt med mulighet til spørsmål underveis.
Du får tilsendt link til arrangementet på Zoom på forhånd.

Pris kr. 350,-
Påmeldingen er bindende fra og med mandag 20. februar. Ber deg om å melde deg på i god tid før arrangementet starter. Du får faktura tilsendt på epost.
Lurer du på noe, kan du sende epost til info@fristemme.no

Ledes av Kari Helena Skogseid
som har undervist innen terapeutisk sang og stemmebruk, energiforståelse, meditasjon og drømmetolkning siden 2006. Allerede fra tidlig i 20 årene har hun fulgt ulike lærere over flere år både i inn- og ut-land, bl.a. Bob Moore, Audun Myskja, Gilles Petit. Hun har utdannelse fra Complete Vocal Institute i København, har fulgt kursrekker innen The Naked Voice, England, The Art in Listening, England og The Energy Codes, USA. Årene 1992 - 2019 drev hun en fulltids alternativ klinikk i Bergen sentrum. I 2021 startet hun Nordisk Institutt for Stemme og Stillhet.
Planlegger er egen serie med meditasjonskvelder. Ta kontakt for mer informasjon.

PåmeldingBilletter

Meditasjonskveld: 350 krDel denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn