Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Nattens drømmer - Veiledning i livet. Kursserie over 4 kvelder

Fra 18. januar 2023 18:00
til 1. mars 2023 21:00

Adresse: Online,

Synes du drømmer er fascinerende, men lurer på hva de kan bety? I vårt eget indre har vi en kilde som kan hjelpe oss å bearbeide episoder fra livet, og som kan gi oss veiledning og innsikt. Drømmenes rike har sitt eget symbolspråk der mye kan ligne på eventyrenes og mytenes uttrykk. Noen drømmer er ikke for å tolkes, men tas i mot som en erfaring.
 
Kurset går over 4 kvelder, onsdagene 18. januar, 1. februar, 15. februar og 1. mars kl.18-21.
Vi møtes kl.18-21. 
 
Ta med dine egne drømmer og bli med! Kurset holdes online og er interaktivt med delinger underveis.
Vi bygger videre for hver kveld
 
Ledes av Kari Helena Skogseid
som har undervist innen terapeutisk sang og stemmebruk, energiforståelse, meditasjon og drømmetolkning siden 2006. Allerede fra tidlig i 20 årene har hun fulgt ulike lærere over flere år både i inn- og ut-land, bl.a. Bob Moore, Audun Myskja, Gilles Petit. Hun har utdannelse fra Complete Vocal Institute i København, har fulgt kursrekker innen The Naked Voice, England, The Art in Listening, England og The Energy Codes, USA. Årene 1992 - 2019 drev hun en fulltids alternativ klinikk i Bergen sentrum. I 2021 startet hun Nordisk Institutt for Stemme og Stillhet.
 
Pris: kr. 1400,- for alle 4 kveldene.
Påmelding er bindende fra og med onsdag 4. januar.
Faktura sendes ut på epost.
Du får tilsendt Zoom link til arrangementet på forhånd. Ber dere om å møte 10 min før kl.18 for å løse eventuelle tekniske utfordringer før vi begynner. 

PåmeldingBilletter

Drømmekurs: 1.400 kr

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn