Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Agalaus = Fryktløs. Fra 19. mai 2015

Innlegg fra før desember 2022


28. -31. mai 2015 er det nasjonal kunstfestival på Voss som bærer det spesielle navnet Agalaus. Jeg er invitert av kvinnene bak «Soups and stories» et dialogbasert kunstprosjekt til å være med lørdag og søndag. De skaper rom for at mennesker med vidt forskjellig livserfaring deler personlige erfaringer og spiser suppe sammen. Dette kan gi innsikter som det ellers ikke er så lett å få gjennom mainstream media. Å synge er også en måte å fortelle en historie på, spesielt når vi improviserer og synger ved å navngi intervallene. Det kan fortelle en historie som ligger gjemt bak de vanlige ordene.

Menneskers individuelle kvaliteter kan komme frem. Under festivalen på Voss blir det «live performance» åpent for publikum til å være med. Du er velkommen om du har lyst. Jeg gleder meg!

Se mer informasjon om «Soups and stories» og prosjektet Agalaus her http://www.meisfjord-satre.com

Høstens program er nå så godt som klart. Det blir flere kurs innen meditasjon og sang, både helgekurs, kvelds grupper, og en formiddags gruppe innen sang. Gilles Petit, min franske sanglærer gjennom mange år, holder kurs i Bergen for nye deltagere fredag 2. oktober. Du finner mer informasjon under kurskalender. Ønsker du stå på mailingliste for kursprogram og oppdateringer, så ta kontakt.

Ønsker dere en fortsatt flott forsommer og ser frem til å møte dere her i min praksis!

Kolonne

 Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn